CARPE DIEM

Genieten van iedere dag, ieder moment. Ga met ons mee op een onvergetelijke reis. Een programma dat gericht is op diepe ontspanning, plezier, beweging, verbinding en diepgaande reflectie. Een week om helemaal tot rust te komen, op te laden en je weer te verbinden met jezelf.

Programma
Het programma bestaat uit fijne yogalessen, verdiepende meditatie, begeleide groepssessies, een cacao ceremonie, heerlijk en vers eten, goede gesprekken en individuele sessies. Hieronder lees je iets meer over het programma dat je kunt verwachten

8.00      Ochtend meditatie of Hathá Yoga, buiten in de nog opkomende warmte van de zon.
9.00      Ontbijt buffet
11.00    Sessie in de groep, helemaal gericht op het proces waar je doorheen gaat.
13.00    Vegetarische en verse lunch
16.00    Sessie in de groep, individuele sessie (iedereen heeft er 2) of reflectie
19.00    Vegetarisch en vers diner, we eten 2 maal vis.
20.00    Delen van verhalen, ruimte voor verbinding, cacaoceremonie, themameditatie of Yin yoga

Vicky en Annegreetje ontvangen graag 9 vrouwen op deze prachtige locatie in Zuid Spanje

“We helpen om je om je liefdevol te laten verdiepen in je eigen proces. We dragen, stimuleren, prikkelen en helen zodat jij je eigen transformatie kunt doormaken.”

Vicky begeleidt je vanuit haar hart op heldere en lichte wijze om dieper inzicht te geven in jezelf.
Daadkrachtig | Vrolijk | Intuïtief | Van hart tot hart

Annegreetje begeleidt je vanuit intuïtie en zonder oordeel door de lagen in jezelf.
Aanwezig | Gelijkwaardigheid | Open

Praktische info:
We gaan naar Benalgabon in het Zuiden van Spanje aan de Middellandse zee.
Benagalbon is een klein berg dorpje in de provincie Malaga en dankt zijn bestaan aan de Berbers die zich hier vestigden voor de productie van wijn en rozijnen. Momenteel is het een rustig dorpje niet ver van de stad Malaga. We verblijven in een prachtige Villa met zwembad die we helemaal voor onszelf hebben.

Kosten
De kosten van de retreat zijn: €1250,-
Dit is inclusief: het verblijf, ontbijt, lunch, diner, drankjes binnen de Villa, transfer van en naar het vliegtuig mits je gebruikmaakt van de aanbevolen vlucht.
Dit is exclusief: vlucht, hapjes en drankjes buiten de Villa.

De kamers worden gedeeld met 2 personen.
Wil je een eigen kamer, dan geldt er een toeslag van 250,-

Data:
17 mei – 24 mei 2023

De vlucht:
Deze boek je zelf. Wij geven je door welke je kunt boeken

Nog 9 plekken vrij.

Margo ging mee in 2022
Er was eens….Zo begint elk sprookje! Zo mag voor mij ook een reis naar Zuid Spanje beginnen. Helemaal blank begon ik op 11 juni aan mijn avontuur, mijn eerste retreat. Nou hoe was het, ik zou het in een woord kunnen samenvatten als FANTASTISCH. Vicky en Annegreetje hadden alles zo geweldig voorbereid en gepland dat het een ¨treat¨ was in de breedste in van het woord. Het huis waar we logeerden was sfeervol, schoon en super mooi gelegen. Op een van de mooie buitenterrassen begon elke dag een yogales in de opkomende zon. Hierna stond er dan een heerlijk ontbijt klaar. Hierbij merk ik dan maar meteen op dat de maaltijden die de dames voor ons verzorgden buitengewoon geweldig waren. We hebben elke dag weer genoten, ontzettend veel gelachten, ook gehuild, heel veel geleerd, geluisterd en geluierd. Ik heb een geweldig mooie week gehad. Ik kan Vicky en Annegreetje niet genoeg bedanken voor de inzichten die het me heeft gebracht. Ik zal er zonder enige twijfel bij zijn als de volgende retreat naar de Sahara gaat.
Lieve Annegreetje en Vicky, Namaste!

Cecile ging mee in 2022
Allen maar Lof. Dankjewel lieve Annegreetje en Vicky!
De locatie was een lusthof, de villa prachtig, het eten hemels, het programma fantastisch, je kon alles eruit halen wat je zelf wilde en de individuele sessies: Alleen maar lof.search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close