ACT ERVARINGEN

Esmee
13-05-2023

Na lang twijfelen toch de stap gezet om ACT therapie te gaan doen. Ik vond het erg spannend, maar Annegreetje haalde deze spanning direct weg met haar kalme, vriendelijke en rustige uitstraling. Door haar ben ik meer bewust geworden over hoe ik ben als persoon en wat er allemaal gebeurt als ik onrust en spanning voel. Annegreetje is een echte professional. Ze weet waar ze het over heeft, maar zet vooral jou aan het denken door de juiste vragen te stellen waardoor je zelf hard aan het werk bent. De ACT therapie is al een tijdje afgerond en ik merk dat ik alles wat ik daar geleerd heb, nog steeds meeneem. We hebben samen een paar handige tools gemaakt die ik weer erbij pak als ik spanning voel. Dit helpt heel goed. 

Jos
15-03-2023

Anne Wolfs is een fijn en warm persoon. Ze straalt een enorme rust uit en ik voelde mij meteen op mijn gemak bij haar. Anne en ACT hebben mij geleerd anders tegen zaken/gebeurtenissen aan te kijken. Bij binnenkomst zat ik niet goed in mijn vel, was erg onrustig en ik oordeelde vaak veel te snel en te negatief. Door mijn gevoelens te accepteren en veel ACT-oefeningen uit te voeren, ben ik anders gaan denken en een ander persoon geworden. Ik zit nu veel beter in mijn vel, kijk weer positief tegen het leven aan, maak mijn eigen keuzes en ik sta nu goed en zelfverzekerd in het leven. Langs deze weg wil ik Anne bedanken voor haar inbreng, inzet en passie. Je hebt mij héél goed geholpen waarvoor mijn dank.

Micha
13-12-2022

Ik moet zeggen dat ik echt een stuk stabieler ben. Ik heb zoveel van je geleerd. Je kunt stellen dat ik in een aantal sessies mijn levenservaring heb ingekleurd. De contouren waren er wel, maar ik heb gewoon nooit de aandacht gegeven aan het inkleuren. Iedere keer wanneer ik begin te malen (dat is regelmatig maar hoort bij mij) dan schiet ik nog zelden door in angst. Als ik doorschiet dan ben ik dankzij ons schema, dat in de slaapkamer hangt, vrij snel weer de oude. Dank dank voor zoveel wijsheid

Lydia
08-09-2021
Met Anne ben ik aan de slag gegaan met ACT. Mijn ervaringen met zowel Anne als ACT zijn alleen maar positief. Het heeft me heldere inzichten gegeven (ik ben niet mijn gedachten; zoek het ongemak op; wat liever zijn voor mezelf) en dat proces liep heel gemakkelijk, als vanzelf. Waar ik jaren heb gezocht naar de oorzaken van mijn ‘hindernissen’ leerde dit traject me dat het daar niet per se om gaat maar dat het gaat om hoe je er nu mee omgaat. De handvaten die worden geboden zijn concreet en bruikbaar. Daarnaast is Anne een hele fijne gesprekspartner, ze is rustig, oordeelt niet maar houdt je wel een spiegel voor. Dit gebeurt echter op een hele prettige en lieve manier. Ik voelde me heel erg op mijn gemak bij haar en kan een gesprek met haar iedereen aanraden. Ik heb het traject vanwege corona grotendeels via Zoom doorlopen. Dit ging ook super en het heeft geen enkele invloed gehad op het effect of het nut van de sessies. Dankjewel Anne!

Yvon
26-04-2021
Door ACT en Anne ben ik mij bewust geworden van bepaalde gevoelens en emoties in mij én de daarbij behorende gedachtenpatronen. Het blijkt dat deze patronen zijn aangeleerd door ervaringen uit het verleden.

Door hier bewust van te worden heb ik de keuze om hierin mee te gaan of er afstand van te nemen. Hierdoor ontstaat er meer rust in mijn hoofd en zie/voel ik ook beter wat mijn eigen oprechte gedachtes zijn. Door dit proces ervaar ik meer rust en kan ik meer genieten van de gewone dingen in het leven.

Marcel
21-10-2020
Het is fijn te ervaren dat er mensen zijn zoals Anne, die in moeilijke tijden met je willen meelopen op het pad van het leven. Anne verstaat de kunst je in alle rust en met respect te begeleiden in de zoektocht naar jezelf. In een ongedwongen en rustige setting weet ze je te prikkelen en te raken met de juiste woorden, die je aanzetten tot nadenken en het verkrijgen van inzichten bij hetgeen waarmee je worstelt. Ik heb Anne de afgelopen weken als een zeer warm en fijn mens ervaren, met veel begrip, maar ook als iemand die zegt wat nodig is om tot de kern te kunnen komen. Hiervoor wil ik Anne van ganse harte bedanken.

Maud
21-10-2020
Meteen voelde ik me bij Anne op mijn gemak toen ik haar voor mijn eerste sessie ACT bezocht. Ze is een warm en kalm persoon zonder oordeel, maar durft wel kritische vragen te stellen. Iedere week kreeg ik meer inzicht in mezelf en mijn leven, en tips en tools om daar mee om te gaan. Ik heb geleerd dat ik, ik ben en wat mijn waarden zijn. Een enorm waardevol inzicht op zichzelf!

Jeroen
23-03-2019
Heel erg bedankt voor de fijne uurtjes. Het heeft me erg goed gedaan.
Hierdoor kan ik weer positiever naar het leven kijken en krijg ik zin in de toekomst.
Dankjewel!

Julia
15-11-2019
Anne heeft mij vele waardevolle inzichten bezorgd. Ik volgde een individueel traject van ACT, gecombineerd met mindfulness, met veel flexibiliteit en op mijn eigen wensen afgestemd. Haar open, rustige houding, haar kritische vragen en haar stimulerende woorden hebben mijn ogen geopend.

Ineke
01-09-2019
De afgelopen weken heb ik ACT gevolgd bij Anne. Het heeft me verhelderende inzichten gegeven en waar door ik nu keuzes kan en mag maken vanuit mijn EIGEN waarden. Mijn eigen “IK” is er weer een stuk sterker door geworden.
De rust, het geduld, de aandacht en empathie van Anne zijn SUPER. Dat heeft er toe bijgedragen dat ik me volledig op mijn gemak voelde en me kon openstellen!!!! Dankjewel, Lieve Anne.

Rowan
11-07-2019

Vanaf het eerste moment voelde ik me op mijn gemak bij Anne, ze straalt rust en warmte uit. Haar niet oordelende aanpak heb ik als heel prettig en waardevol ervaren. Anne heeft me geholpen, me bewust te worden van mi bestaande patronen en hier op een niet oordelende manier naar te kunnen kijken. Ze heeft me geleerd dat ongemak er mag zijn en hoe dit te accepteren. Door Anne’s begeleiding middels ACT heb ik tevens ervaren dat mijn gedachten niet zijn wie ik ben, waardoor ik meer balans ervaar tussen mijn hoofd en mijn gevoel. Het meer durven volgen van mijn gevoel en herontdekken van voor mij belangrijke waarden, in combinatie met de mindfulness oefeningen maken dat ik met minder angst en meer vertrouwen in het leven en het moment sta.

Thijs
27-04-2019

Mijn ervaringen met Anne Wolfs en ACT heb ik als erg prettig ervaren. Voor het eerst heb ik een ongemak – waar ik al langer tegenaanloop – bespreekbaar kunnen maken. Het voelt alsof een last van mijn schouders is gevallen. Daarnaast heb ik dankzij ACT geleerd niet te oordelen over mijn eigen handelen en ben ik losgekomen van (negatieve) gedachten. Door deze acceptatie zit ik beter in mijn vel en heb ik meer vertrouwen in mijn eigen kunnen.

Merel (Student)
17-02-2019

Mijn ervaringen met ACT en in het bijzonder met Anne heb ik als zeer prettig ervaren. Tijdens het eerste gesprek heb ik duidelijk kunnen uitleggen waar ik tegen aan loop in mijn leven. Meteen voelde ik me begrepen. Anne heeft nooit onrealistische beloftes gedaan dat ik een totaal ander mens zou worden, maar heeft me juist geleerd hoe ik om kan gaan met de karaktereigenschappen die ik heb. Tijdens het traject heeft ze mij via opdrachten die simpel uit te voeren waren, laten zien hoe ik met mijn problemen om kon gaan door ze te accepteren. Tijdens het traject merkte ik al verschil, maar zeker nu ik klaar ben kan ik met slechts positieve gevoelens terugkijken naar de afgelopen periode. Ik durf te zeggen dat ik beter weet hoe ik met tegenslagen om kan gaan en meer rust in mijn hoofd en leven heb gevonden. Anne heeft altijd een luisterend oor geboden, me het gevoel gegeven dat ik begrepen werd en het traject gedaan op de manier waarvan zij dacht dat dat goed bij me paste.

Finy
05-11-2018
Na te lang zijn doorgegaan op de automatische piloot kwam ik op advies van een vriendin bij Anne terecht. Bij het intake gesprek, waar ik heel veel onrust en drukte in mijn hoofd had, gebeurde er al iets. Wat er gebeurde is dat ik iemand (Anne) sprak die me benaderde vanuit een rust en passie die sinds heel lang echt bij me binnenkwam. Ik heb eerst een aantal ACT bijeenkomsten bij Anne gehad (hierbij ontdekte ik op een prettige manier hoe ik op een andere manier met de normale alledaagse dingen kon omgaan, zodat niet meer mijn gedachten leading waren). Aansluitend heb ik mindfulness bij Anne gedaan. Uiteraard is een succes afhankelijk van meerdere factoren, ik had het geluk dat ik in een open en vriendelijke groep terecht kwam, waarin Anne heel professioneel iedereen op een open en vriendelijke manier confronteerde met zijn of haar gevoelens. Anne bedankt voor de fijne gesprekken.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close