INDIVIDUEEL TRAJECT

Stel je voor dat je straks rondloopt met een big smile. De energie spat van je af en je kunt niet wachten om aan je dag te beginnen. Want je hebt eindelijk het gevoel dat je je eigen innerlijk kompas volgt. Dat het leven dat je leeft, jouw leven is. Je voelt dat alles met je meebeweegt en jij beweegt mee met je leven, je voel het stromen. Je zit in je flow.

Je hebt de vrijheid om je dromen te ondernemen

We willen zelf bepalen hoe we ons leven inrichten. We willen onze dromen realiseren, ons werkelijk potentieel vervullen. We willen voldoening halen uit ons werk. We willen weten dat we impact hebben en een belangrijke bijdrage leveren aan de wereld om ons heen. Daarbovenop willen we ook nog eens het verschil maken voor de mensen om ons heen, maar al deze dingen zullen nooit lukken wanneer je niet de vrijheid hebt om te doen waarvoor je hier op aarde bent.

Onderneem Je Droom is volledig op deze transformatie gebaseerd. Je ontdekt de tips, trucs & technieken om een leven voor jezelf te creëren waarin je je dromen realiseert.

Lees hier meer over Onderneem Je Droom

Een doelmatige en impactvolle variant is het Individuele traject dat je met Ramon doorloopt.

Je reserveert een pakket van 5 sessies. Deze sessies duren maximaal 1 uur. Je ontwikkelt samen met Ramon de persoonlijke poster, het kompas, dat je helpt bij het maken van je dagelijkse keuzes.

Daarnaast heb je vrije toegang tot 3 groepssessies die iedere maandagmiddag of ochtend plaatsvinden. Tijdens deze sessies komen verschillende deelnemers bij elkaar. Ook deze sessies duren maximaal een uur. Hier leer je met en van elkaar. Dit is optioneel.

Het Individuele pakket kost € 750,-
Bestaat uit: 5 individuele sessies en 3 groepssessies
Inclusief: Thee, koffie, water en materialen


Stel je wilt liever alleen individueel aan de slag, dan geef je dat aan tijdens het kennismakingsgesprek. Je krijgt dan 1 extra individuele coaching sessie bij de 5 die normaal in het pakket zitten.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close