MASSAGE

Mijn naam is Claudia Peeters Kuijpers.

In 2004 kwam ik in aanraking met de Usui Reiki methode, besloot zelf cursussen te gaan volgen om mij te verdiepen in deze waardevolle methode. Eindelijk had ik iets gevonden dat zorgde voor de nodige rust. Mijn interesse in energetisch lichaamswerk was geboren.

In 2007 kwam ik in aanraking met intuïtieve massage, tijdens deze opleiding werd ik aangemoedigd contact te maken met mijn lichaam en het lichaam van mijn medestudenten. De holistische benadering, die als een rode draad door de opleiding liep was een ware openbaring, er ontstond meer inzicht voor herkenning, compassie en verbinding met mijn lichaam.

De stap naar yoga was snel gemaakt, de yoga houdingen, meditaties en ademhalingsoefeningen waren een waardevolle aanvulling. Het heeft mij geholpen om de rust en de kracht in mijzelf terug te vinden.

Buiten de Reiki, Massage en Yoga heb ik nog veel meer cursussen en workshops gevolgd, die mijn diensten ondersteunen op het gebied van lichaamswerk.

Alles wat ik heb geleerd en persoonlijk heb ervaren vind ik te waardevol om niet met anderen te delen, die ook behoefte hebben aan rust, ontspanning en verbinding.

Ons lichaam beschikt over een zelfhelend vermogen dat met veel geduld, liefde en toewijding tot prachtige resultaten kan leiden.

Uit eigen ervaring weet ik dat door het regelmatig ondergaan van een Massage en/of Reiki behandeling,

je al een waardevolle verandering zult waarnemen.

Intuïtieve ontspanningsmassage

Intuïtieve massage is een holistische massage die er op gericht is om het mentale, fysieke, emotionele en het energetisch lichaam te ontspannen en in balans te brengen doormiddel van Holistic pulsing, kneden, rotaties en frictie.

Tijdens mijn behandelingen laat ik mij leiden door mijn hart, intuïtie en creativiteit, dit is een belangrijk onderdeel van mijn werkwijze. Deze massage is geschikt  voor iedereen die op een liefdevolle manier het contact met het lichaam wil herstellen,  op zoek is naar ontspanning, balans en rust.

Volledige lichaam: Rug en schoudergordel, nek, gezicht, armen, benen voor en achterzijde.

Duur 60 minuten
Prijs 70,-

Combinatie Intuïtieve Massage/Reiki:

Een waardevolle combinatie van de Universele Reiki energie  in combinatie met een intuïtieve Massage. Deze behandeling brengt je in diep contact met jezelf. De behandeling heeft als doel de blokkades in je lichaam op te heffen en de energie weer vrij te laten stromen.

Je lichaam krijgt weer de mogelijkheid zich te herstellen en op te laden met nieuwe energie.

Duur 60 minuten
Prijs 70,-

Godinnenmassage:

Een cadeautje voor elke vrouw. De massage bestaat voornamelijk uit strijkbewegingen in combinatie met verwarmde rozenkwarts. Tijdens deze massage maak ik gebruik van  rozenolie, de combinatie met de rozenkwarts zorgt voor rust, zelfvertrouwen en harmonie. Er ontstaat ruimte voor liefde naar de wereld en de liefde naar jezelf.

Duur 60 minuten
Prijs: 70,-

Combinatie Cupping/ Intuïtieve massage

Bij cuppen worden kunststof potjes op de huid geplaatst, waarna deze vacuüm zuigen. Zo wordt je huid, de bindweefsellaag en spierlaag als het ware omhoog getrokken. Er wordt bij cuppen altijd eerst een olie op de huid aangebracht.

Alles in je lichaam wordt in beweging gebracht omdat cuppen de huid vacuüm trekt en de verklevingen die daaronder zitten (niet alleen oppervlakkig maar zeker ook diep) lostrekt zodat het bloed en de levensenergie weer vrij kan gaan stromen.

De behandeling werkt op de diepere lagen, wat gunstig is voor het helen van trauma’s, energetische en fysieke blokkades, verklevingen en emotionele en fysieke pijn.

Deze massage verwijdert toxines en zet het zelfhelend vermogen van het lichaam weer in gang, wat resulteert in meer energie en een verhoogd gevoel van welzijn. Het brengt het lichaam weer in balans.

In het kort is de behandeling goed voor verschillende klachten zoals;

vastzittende spieren
trauma’s en emoties
stress
nek en rugklachten
herstel na ziekte

Op de plaats waar de cup heeft gestaan zal de huid rood kleuren. Dit is een normale reactie en na een aantal dagen zal de huid er weer normaal uit zien. In het algemeen treedt er een gevoel van versterking en ontspanning op.

Duur: 60 minuten
Prijs: 70,-

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close