SAHARA REIS

De magische Sahara waar de nomadenstammen intensief samenwerken met de natuur vormt het perfecte decor voor jouw unieke innerlijke reis. Hier kom je in contact met de hemel en de aarde en de kern van je bestaan.

Daar waar de ongerepte natuur en de eenvoudige levensstijl ervoor zorgen dat je bewustzijn helder en ontvankelijk wordt, zak je, in jouw creatieve yin energie en de manifesterende yang energie door middel van meditaties, yoga, prive consulten en nog veel meer waaronder het maken van een kamelenrit en buikdansen.

De energie van de Sahara heeft haar eigen diepe wijsheid die ervoor zorgt dat inzichten moeiteloos transformeren. Ieder in zijn eigen proces en wij begeleiden je hierbij met dat wat je nodig hebt. We hebben een mooi programma met daarin alle ruimte om de magische Sahara haar werk te laten doen. 

Heel graag nemen we je mee op deze onvergetelijke reis
.

DE REIS

Dag 1.
Aankomst Marrakech. De eerste overnachting is in het Atlasgeberte, een uurtje van het vliegveld.

Dag 2.
Prachtige reis door de veelzijdige natuur van Marokko naar ons tentenkamp in Erg Chegaga.
Hier verblijven we 3 nachten, genietend van de stilte, de sterrenhemel en het lekkere eten. Steeds meer in verbinding met onze eigen kracht door middel van prive en groeps-sessies, yoga en natuurlijk de kracht van de Sahara.

Dag 5.
We vertrekken naar Ouarzazate waar we in de middag aankomen en nog heerlijk kunnen ontspannen met een yoga en meditatie sessie.

Dag 6.
Op weg naar Marrakech, de stad van 1001 nachten. Hier hebben we de middag en de avond om heerlijk door de Soukh te slenteren en naar de Hammam te gaan. We kijken terug op de transformatie die iedereen heeft doorgemaakt.

Dag 7.
We vertrekken weer naar huis.


Investering: 1350,-
Dit is inclusief: accommodaties op basis van gedeelde kamer, ontbijt, lunch, diner, transfer van en naar het vliegtuig mits je gebruikmaakt van de aanbevolen vlucht.
Dit is exclusief: vlucht, lunch en diner in Marrakech en reisverzekering (verplicht) en een bezoek aan de Hammam

De kamers worden gedeeld met 2 personen.
Wil je een eigen kamer, vraag ons naar de mogelijkheden!

Data:
17 – 24 maart 2023

De vlucht:
Transavia 17 maart Eindhoven Marrakech 13.55 uur
Transavia 24 maart Marrakech Eindhoven 17.55 uur
Deze boek je zelf (in overleg)

Vicky begeleidt je vanuit haar hart op heldere en lichte wijze om dieper inzicht te geven in jezelf.
Daadkrachtig | Vrolijk | Intuïtief | Van hart tot hart

Annegreetje begeleidt je vanuit intuïtie en zonder oordeel door de lagen in jezelf.
Aanwezig | Gelijkwaardigheid | Open search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close