SAHARA REIS

Een reis naar jouw krachtige vrouwelijke energie.

Dat is waar deze reis naar de Sahara over gaat. Kom weer terug in lijn met je diepe vrouwelijke intuïtie en manifestatie kracht. Diep van binnen voelen en weten wie jij bent en wat jou hier brengt. Door je vrouwelijke energie te leren kennen en te versterken leer je om de kracht die hiermee samengaat ook te kunnen gebruiken en te laten stromen in je leven. Dat betekent voor iedereen iets anders, want jij bent uniek, het brengt je dichter bij je authentieke zelf.

Wij faciliteren je in dit mooie proces en hebben deze reis precies zo opgebouwd, dat iedere plek naadloos aansluit op het proces dat je doorloopt. We creëren de omstandigheden voor jou om je zo veilig als mogelijk te kunnen overgeven aan deze reis en de diepe transformatie in jezelf. Je omringt je met gelijkgestemden die ook een diepere verbinding met zichzelf aan willen gaan waar de ongerepte natuur en de eenvoudige levensstijl ervoor zorgen dat je bewustzijn helder en ontvankelijk wordt.

De magische Sahara waar de nomadenstammen intensief samenwerken met de natuur vormen het perfecte decor voor jouw unieke innerlijke reis. Hier kom je letterlijk in contact met de aarde, de kern van je vrouwelijke zijn. Complexiteit wordt vervangen door eenvoud. Tijd is onbelangrijk en de reis biedt een zee van ruimte om stil te worden, bij jezelf te komen, te onthaasten en te genieten vanuit je eigen natuurlijke vorm.

De magische Sahara waar de nomadenstammen intensief samenwerken met de natuur
vormen het perfecte decor voor jouw unieke innerlijke reis

Dag 1 | Aankomst

Als we aankomen op het vliegveld in Marrakech staat Ahmed klaar om ons op te halen en naar de Kasbah een half uurtje buiten de stad te brengen.
Hier worden we ontvangen met traditionele Marokkaanse thee. Aan het einde van de middag volg je een zachte yin yoga en yoga nidra sessie zodat je even kunt aankomen en landen. Na het avondeten maken we kennis met elkaar en word je tijdens de eerste groepssessie begeleid in het neerzetten van jouw intentie voor deze bijzondere reis.

Dag 2 | De adembenemende reis naar het tentenkamp Erg Chegaga

Na het ontbijt beginnen we aan onze tocht naar de woestijn in een comfortabele 4×4. De reis op zichzelf zet de transformatie al in gang! De prachtige route via het Atlas gebergte leid je door het continu veranderende landschap en ongerepte natuur.

Onderweg stoppen we hier en daar om te genieten van het mooie uitzicht. Na de lunch rijden we via het laatste dorpje Foum Zguid de bewoonde wereld uit. We reizen via het droge Iriqi meer waar we stoppen voor een energieke yogales op deze bijzonder plek. In de vroege avond komen we aan in het tentenkamp. Voordat we gaan genieten van een heerlijke Tajine kun je ontspannen in het kamp en genieten van de prachtige zandduinen en zonsondergang. Daarna begeleiden we je in je verbinding met je authentieke vrouwelijkheid onder de magische sterrenhemel.

Dag 3 en 4 | Pure verdieping in de Sahara

Tijdens deze 2 dagen zul je merken hoe de energie van de Sahara je draagt en helpt om tot je eigen kern te komen. Kom thuis bij jouw unieke vrouwelijke essentie. In het hier en nu, volledig aanwezig bij jezelf. Om helderheid en verdieping de creëren ontvang je beide dagen een individuele sessie met Vicky of Anne.

Word wakker in een volledige stilte en geniet van de prachtige zonsopkomst. Voel hoe de koelte van de ochtend overgaat naar de warme middagzon. Het traditionele Marokkaanse ontbijt staat voor je klaar. Je kunt deelnemen aan de yogalessen en meditaties die je inzicht en inspiratie geven in je eigen proces en hoe je dit kunt manifesteren. In de middag maken we een kamelenrit door de zandduinen. In de avond sluiten we af met een mooi kampvuur.

Op de tweede dag verzorgen we een bellydance workshop en een verrassing om jezelf nog meer te kunnen manifesteren in jouw eigen uniekheid. 

Dag 5 | Vrouwelijke creatie

Na de ochtend meditatie vertrekken we naar Agdz waar we verblijven in een prachtige, luxe ecolodge. Onderweg stoppen we voor een stretch, een lunch en om te genieten van de prachtige uitzichten. In de middag komen we op onze nieuwe slaapplek aan, waar we de heerlijk kunnen genieten van de bijzondere omgeving. In de avond volgt er een groepssessie over creatie en manifestatie vanuit je vrouwelijke energie.

Dag 6 | Marrakech & Hammam

Vandaag reizen we naar Marrakech. We stoppen bij een paar authentieke winkeltjes voor Arganolie en andere typisch Marokkaanse producten. Aan het eind van de middag, na de aankomst in de riad in Marrakech, gaan we (optioneel) naar de Hammam voor een heerlijke tradionele scrub en massage. In de avond volgt de laatste groepssessie als een mooie afsluiting van dit bijzondere proces.

Dag 7 | Vieren van je vrouwelijkheid

Deze dag richt je precies in zoals je dat zelf wil. Je kunt deelnemen aan de ochtend yoga, lekker gaan winkelen in de Soukh of je volgt een Tajine workshop.
In de avond vieren we feest. We vieren onze eigen pure vrouwelijkheid, op het dak van de Riad.

Dag 8 | Tijd om afscheid te nemen

We kijken terug op de onvergetelijke momenten en de mooie zielsverbinding met jezelf.
Je wordt minimaal 2 uur voor je vertrek naar het vliegveld gebracht door Ahmed.

Praktisch:

Data: Maart 2022
Kosten: 1350,-

De prijs is inclusief: Transfer van en naar het vliegveld in Marrakech, alle maaltijden, alle overnachtingen, de individuele sessies en de groepssessies.

De prijs is exclusief: Vlucht, (verplichte)reis en annuleringsverzekering, Hammam en eventuele Tajine workshop.
We werken samen met ZBar travel

Deze reis en het programma zijn onder voorbehoud in verband met eventuele Covid maatregelen.

Deze reis is een katalysator voor verandering, verdieping en bezieling!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close