YOGA ERVARINGEN

Suze
29-09-2021

Ik ben zo’n beetje vanaf de oprichting  begonnen met het volgen van yogalessen bij ‘Kwestie van Aandacht’ en het is elke les weer fijn. Of ik nou moe, gespannen of met een blij gevoel aan de les begin, ik ga in het ieder geval altijd weer helemaal ontspannen en opgeladen naar huis. Helemaal zen en met een gevoel van balans en dat is dan ook de bedoeling van yoga.

Het feit dat het een kleine yogaschool is, met persoonlijke aandacht en lessen van anderhalf uur, waarbij je dus ook echt alle tijd en ruimte hebt voor intensieve yoga en meditatie, maakt dit voor mij de ideale yogaschool. Die wat mij betreft haar naam alle eer aandoet. 

Anja
06-09-2021

Kwestie van aandacht  is laagdrempelig waar mensen werken die blij zijn als ze je zien! Je mag zijn zoals je bent en er is tijd voor persoonlijke aandacht. Er is voldoende afwisseling in de lessen en als  je een keer niet naar de les kunt kun je je inschrijven voor een andere les in die week en uitschrijven uit je vaste les

Sjoerdje
06-09-2021
Op zo`n maandagmorgen, als de wekker afloopt denk ik vaker…mmmm…wat heb ik mezelf weer aangedaan…zo vroeg naar de yoga. Maar op het moment dat ik naar jullie toewandel, binnen stap in de ruimte, word ik vrolijk en ontspan. De korte meditatie brengt me helemaal in mijn lijf. De uitleg bij de les, waarom deze oefeningen, is ook altijd heel fijn. Vervolgens de yoga oefeningen. Ik vinde de mix van Yin en Yang heel prettig. Stevige oefeningen ( ik heb soms echt wel spierpijn de volgende dag) en ook weer rust en ontspannen. De  afsluiting met ontspanning en vaker een kleine voetdrukpuntmassage ( zo fijn!) is ook genieten. Kortom…ik krijg een stevige boost zo aan het begin van de week, heerlijk. Dus dank jullie wel.

Nicolle
02-09-2021
Voor mij een geluksmomentje in de week, je voelt je meteen thuis, heerlijk even aandacht voor ME, ontzettend dankbaar dat KvA bestaat gun ik iedereen

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close