ZIJNSORIËNTATIE LIMBURG

Anouk en Jesse zijn het gezicht achter Zijnsoriëntatie Limburg. Beiden werken vanuit Kwestie van Aandacht.
We zijn blij met de bevlogen energie die ze met zich meebrengen!

Zijnsoriëntatie betekent letterlijk: georiënteerd zijn op de dimensie van Zijn. In het Zijn gaat het niet over Doen of Denken, maar simpelweg (aanwezig) Zijn. Als je daar contact mee maakt, kunnen oude, onverwerkte emoties zoals verdriet, boosheid of teleurstelling naar boven komen en een plek krijgen. Door deze moeilijkheden, waar ieder mens in zijn leven mee te maken krijgt, een veilige en begripvolle bedding te bieden, zullen ze transformeren.
Dan ontstaan er Zijnskwaliteiten, zoals liefde, kracht, compassie, vreugde en vitaliteit. Ieder mens heeft een uniek palet aan kwaliteiten. Als je je hier weer mee gaat identificeren, kom je in je kracht en ga je steeds meer je leven leiden zoals het voor jou bedoeld is.

“Zijnsoriëntatie helpt met het beleven van de hoogte- en de dieptepunten,
voor een volledige en diepe ervaring van het leven.”

In de sessies maken we gebruik van gesprekstechnieken, meditatie of lichaamswerk. Het voelen staat daarbij centraal. Alles dient om jou in contact te brengen met wat er precies op dat moment leeft in jezelf, zogenaamd ‘zelfonderzoek’.

Je kunt kiezen uit drie verschillende vormen van begeleiding:
In individuele coaching word je begeleid in jouw persoonlijke uitdagingen en verlangens. Deze sessies zijn afgestemd op wat er voor jou op dit moment belangrijk en nodig is.

Een traject helpt je bij het ontwikkelen van:
Gezond zelfvertrouwen
Diepgang in je relaties
Goede omgang met je emoties
Zicht op jouw levensthema’s en unieke kwaliteiten
Tools om jezelf te begeleiden bij uitdagingen in het leven
Meer innerlijke rust

In relatiebegeleiding gaan we, samen met je partner, kijken naar de uitdagingen in jullie relatie. Een relatiecrisis kan hierbij de aanleiding zijn, maar ook een verlangen om je relatie te verdiepen en samen te groeien. Door enerzijds eerlijk te zijn naar de ander over je gevoelens en anderzijds werkelijk te luisteren naar je partner, ontstaat meer rust en ruimte. Dan kun je weer onderling verbinding en plezier gaan ervaren.

In training staat contact met anderen en oefenen in een groep centraal. Jezelf zijn in contact met iemand anders is nog een hele uitdaging. Helemaal als die persoon erg verschilt van jou. Toch ga je ervaren dat door oprecht en authentiek te zijn, een gevoel van verbondenheid ontstaat. Iedereen is dan precies welkom zoals hij of zij is. Dit proces is vaak helend. Op dit moment staat er een online training voor jongeren op ons programma.

Voor wie?
Wij zijn er voor iedereen die zijn ervaring van het leven wil verdiepen en zichzelf beter wil leren kennen op een nieuwe manier. Ook zijn wij er voor mensen die zijn vastgelopen door bijvoorbeeld een burn-out, verlies of een andere levenscrisis. Heb je bijvoorbeeld last van depressie of voel je je eenzaam, dan kan Zijnsoriëntatie een mooie en helpende weg zijn. Als je al een traject in de GGZ hebt gedaan kun je ook bij ons terecht.

De coaches bij Zijnsoriëntatie Limburg zijn Anouk van Loo (1990) en Jesse Masseling (1991). Wij hebben veel ervaring met persoonlijke ontwikkeling, staan met beide benen op de grond en gaan met veel plezier en passie een passend traject met je aan. Heb je vragen of ben je nieuwsgierig of Zijnsoriëntatie bij je past, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen: mail ons op info@zijnsorientatielimburg.nl of bel ons: 06-11846499.

Welkomstactie: ter kennismaking met Zijnsoriëntatie krijg je nu één sessie cadeau van ons! (t.w.v. €75,-, geldig tot 31-12-2021)

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close