Anouk Killestein

YOGADOCENT

Mijn naam is Anouk en ik kwam in aanraking met yoga tijdens mijn wonen, werken en reizen in het buitenland. Langere periodes heb ik bewust gekozen om te reizen. Met het vertrouwen dat ik de juiste persoon, op de juiste plaats en tijd zal ontmoeten. Onbewust heeft die persoon, die plek of die tijd mij een mooi levenspad laten zien. Ik leerde mij te herinneren dat ik op het juiste pad ben en hiervan mag genieten. Ondanks de keuze van geen fysieke thuisbasis hielp yoga mij om een basis in mezelf te creëren. 

Ik heb verschillende yogastudio’s en yogastijlen mogen ontdekken. In Canada is het zaadje geplant om yogales te willen geven. Via Oostenrijk kwam ik terug in Nederland om uiteindelijk hier (weer) een fysieke thuisbasis te creëren. Hier volgde ik de opleiding Holistische Mindful Kinder Yoga en vervolgens maakte ik de stap naar een Yin Yoga opleiding. 

Komende uit het basisonderwijs heb ik heel veel geobserveerd en geleerd van onze aankomende nieuwe generatie. Binnen het onderwijs vond ik nog geen ruimte om kinderyoga te introduceren en heb mijn baan opgezegd. Bij Kwestie van Aandacht was altijd al die ruimte en heb ik de stap gezet om aan de andere kant van de mat te gaan staan.

Met het lesgeven hoop ik jou net zo te mogen inspireren wat mij weer heeft geïnspireerd om ruimte te maken, zodat je kan thuiskomen bij jezelf.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close