PAULINE PEETERS

Yoga | Soulreading

Mijn naam is Pauline en ik ben 40 jaar. Samen met mijn partner zijn we een samengesteld gezin met 4 kinderen. Na mijn psychologie opleiding heb ik jarenlang in het bedrijfsleven gewerkt als opleider, manager en later ondernemer.

De laatste jaren kies ik voor freelance werk waarin ik meerdere kanten van mezelf verenig: nog steeds werk ik voor bedrijven (als coach, trainer/trainingsacteur of begeleider van veranderprocessen). Daarnaast verzorg ik yogalessen en behandel ik mensen vanuit de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG). Dit doe ik met name door het geven van Shiatsu behandelingen, energetische massages en voorlichting over de werking van lichaam en geest vanuit het oosters perspectief.

Ik geloof niet in één absolute route die naar verbetering leidt. Ik ga altijd op zoek naar de combinatie van factoren die op dit moment, in het hier en nu, jouw zelfkennis vergroot en die je steun en energie geeft.

Mijn natuurlijke gevoeligheid en plezier in het helpen van mensen, zet ik graag in om mensen contact te laten maken met zichzelf – dat kan door lichaamswerk of met een goed gesprek. Ik geloof niet in één absolute route die naar verbetering leidt. Ik ga altijd op zoek naar de combinatie van factoren die op dit moment, in het hier en nu, jouw zelfkennis vergroot en die je steun en energie geeft.

Mijn natuurlijke gevoeligheid en plezier in het helpen van mensen, zet ik graag in om mensen contact te laten maken met zichzelf

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close