Raïscha Hutten

YOGADOCENT

Ik ben yogadocent, beweegdocent voor senioren, orthomoleculair voedingsdeskundige, wandelaar, koffiedrinker en gek op Spanje. Het is inmiddels alweer een hele tijd geleden dat ik zelf voor het eerst in aanraking kwam met yoga. Het was in een periode waarin ik op zoek was naar verandering in mijn leven, alleen nog niet wist in welke vorm. Ik ontdekte dat yoga mij enorm hielp om mijn gedachten tot rust te brengen en daardoor ontstond de ruimte om met een heldere blik naar de toekomst te kijken. In die toekomst zag ik mijn kantoorbaan plaatsmaken voor een leven in beweging.

Het is juist de combinatie van beweging en bewustzijn dat mij zo aanspreekt in yoga.
Mijn lessen bestaan daarom uit vloeiende overgangen tussen de verschillende houdingen en een evenwichtige balans tussen inspanning en ontspanning.

Het geven van yogalessen heeft ertoe geleid dat er steeds nieuwe ontwikkelingen in mijn leven plaatsvinden. Zo geef ik naast yoga ook beweeglessen aan senioren. En vanwege mijn fascinatie met voeding heb ik vorig jaar de opleiding voedingsdeskundige -met als specialisatie orthomoleculaire voeding- afgerond.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close